Sign & Facade Monitor | Sign & Facade

Sign & Facade Monitor

Uw lichtreclame de klok rond gemonitord

Het beheer van uw lichtreclame vraagt wel enige opvolging als u er het maximum wilt uithalen. Ontbreekt het u aan tijd of weet u niet goed hoe u deze taak op een efficiënte manier kan aanpakken? Sign & Facade Monitor is een flexibel antwoord op uw noden waarbij de werking van uw lichtreclame vanop afstand wordt gemonitord, hetzij door Sign & Facade zelf, hetzij door een eigen facility manager en dit 24/24u en 7/7.

Wat?

Sign & Facade Monitor is een remote monitoring toepassing waarbij uw lichtreclame automatisch gevolgd wordt zodat u of uw filliaalmedewerkers dit niet hoeven te doen. Via een handige webinterface kunt u, om het even wanneer u dit wenst, uw keten of afzonderlijk filiaal opvolgen. Hiervoor kunt u beroep doen op de diensten van Sign & Facade of kiest u, via remote controlling, om uw lichtreclame manueel aan te sturen. Dankzij de innovatieve ‘Internet of Things’-technologie is het beheer en de opvolging van uw lichtreclame een interessante bron van informatie die u allemaal kan nakijken in een handig en zinvol rapport.

Sign & Facade Monitor biedt, door zijn innovatieve technologie en veelzijdigheid, heel wat voordelen:

  • Veelzijdige tool met heel wat features, bijvoorbeeld het inladen van een vaste agenda in de webinterface om uw lichtreclames flexibel en individueel in te stellen.
  • Energiebesparend en dus goed voor het milieu.
  • Voortdurende automatische monitoring. U bepaalt wanneer u welke info ontvangt.
  • In combinatie met Sign & Facade Care voorzien wij in automatisch herstel en onderhoud van uw lichtreclame.
  • Sign & Facade staat garant voor het beheer en onderhoud van de software.
  • Toepasbaar op al onze nieuwe lichtreclames, maar ook op de bestaande installaties.

Wilt u zich geen zorgen meer hoeven te maken over het beheer van uw lichtreclame en wilt u zich focussen op de andere kerntaken van uw business? Kies voor Sign & Facade Monitor en maak meteen een afspraak met onze specialisten voor advies of een offerte op maat.

 

Google AdWords: