Sign & Facade Care | Sign & Facade

Sign & Facade Care

Uw lichtreclame steeds zichtbaar zonder zorgen

Vindt u de garantieperiode van twee jaar op al onze producten top, maar wilt u eigenlijk nog langer genieten van onze service na het plaatsen van uw lichtreclame? Met Sign & Facade Care geniet u van een Full omnium garantie tot maar liefst vijf jaar lang.

Wat?

Sign & Facade Care is de uitgebreide onderhouds- en waarborgservice van Sign & Facade. Onze gespecialiseerde techniekers komen bij u langs om de goede werking van uw installatie te controleren. Naast het checken van de meest vitale onderdelen van uw lichtreclame, zoals de bevestigingen en de elektrische contacten, reinigen wij ook uw buitenreclame zodat ze er steeds als nieuw blijft uitzien.

Deze full omniumformule omvat:

  • Het herstellen of vervangen van defecte onderdelen (excl. Tl-verlichting).
  • Uurlonen.
  • Verplaatsingskosten.
  • Herstellingen gebeuren binnen de 10 werkdagen.

Net zoals uw merkidentiteit is uw lichtreclame uniek. Daarom maken we u graag een offerte voor onze Sign & Facade Care oplossingen, helemaal op maat van uw behoeften. Bekijk ook onze andere formules, Sign & Facade Lease en Sign & Facade Monitor.

Onze klanten vertellen waarom zij kozen voor Sign & Facade Care:

Hôtel-Restaurant Groenendaal 

'We liggen aan een grote weg en kunnen ons dus geen vuile of verwaarloosde borden met defecte verlichting veroorloven. Dat zou het imago van onze zaak schaden en niet goed overkomen bij onze doelgroep. We wilden dus dat onze borden hun effect van de eerste dag zo lang mogelijk behielden. Daarom hebben we gekozen voor Sign & Facade CARE.'


 

 

Firstline

'Het gaat om veiligheid en zichtbaarheid! We zijn gevestigd in een wijk vol winkels, met borden in alle maten en kleuren. Dankzij de onberispelijke lichtsterkte en netheid van onze borden vielen we op. En zo maakten we ook betere reclame!'

 
 

 

Google AdWords: