onze klanten aan het woord | Sign & Facade

onze klanten aan het woord

Storitex Woondecoratie verhuisde onlangs van Genk centrum naar Zutendaal.

Karen, zaakvoerster: “Wij zijn echt wel verhuisd naar een groter pand met een forse gevellengte, gelegen langs een drukke weg. Wij zijn super tevreden over het klassevol resultaat. Door het onderhoudscontract S&F Clean blijft de reclame in prima staat.“


Slagerij-Traiteur Geusens heeft een gloednieuwe zaak geopend in hartje Zutendaal.

Davy Geusens, zaakvoerder: “Wij zijn iedere dag met voeding bezig en dat moet in orde zijn. Dat geldt ook voor onze uitstraling naar buiten toe. De gevelreclame maakt daar het verschil, deze moet in orde zijn, qua look én degelijkheid. Wij zijn er erg tevreden over.“


De Klok, in hartje Zutendaal, is alom gekend voor zijn gastvrijheid.

Zaakvoerster Maaike: "Wij zijn erg blij met de restyling van ons logo en de erbijhorende lichtreclames. Was niet zo evident om de beide aspecten, brasserie en hotel, samen te brengen. Sign & Facade heeft ons hierin professioneel begeleid. Het resultaat mag gezien worden."

Met dank aan medewerkers Annick, Desirée en Robin voor de leuke foto.


Art-b

"Wij zijn gespecialiseerd in industriële grafische toepassingen en nog niet zo lang geleden met onze activiteiten verhuisd naar Bilzen. Om de gevel van ons gloednieuw bedrijf te voorzien van een stijlvol en discreet logo, bleek Sign&Facade een ideale partner. Mooi ontwerp, correcte plaatsing, vlotte communicatie."

Patrick Vanierschot
zaakvoerder Art-b


Ici Nuit Slaapcomfort

"Wij hebben beroep gedaan op Sign&Facade voor de creatie van ons logo, met verfrissend resultaat. De plaatsing van de reclame zelf - met bedrading van de letters achter de houten gevelwand - is optimaal verlopen. Het resultaat mag gezien worden!"

Linsy Vande Weeghde
zaakvoerster


DHL

"Dikke pluim voor de uitvoering van de werken, en uitwerken van jullie voorstel. Zeer professionele aanpak, en uitermate soepele en snelle uitvoering.
Uiteraard staat dit alles met een goeie voorbereiding na de bestelling.
Net als DHL: timelines werden opgesteld en gehaald."

Steven Van den Bosch
Directeur du parc de véhicules, des installations et des achats


Bechtle

Bechtle, IT-specialist en recent verhuist naar een gloednieuwe site in Neerpelt, zocht een lichtreclame-specialist, die hen op korte termijn uit de brand kon helpen.
Raf Wellens, Marketing Manager, verklaart :
“Na de goedkeuring van de vergunning voor onze gevel- en totemreclame zaten we opeens met een zeer krappe deadline. We hadden nog welgeteld 3 weken de tijd om plaatsing te voorzien daar de datum van onze openingsreceptie reeds was ingepland. Gelukkig kon Sign & Facade hier heel snel schakelen. Ze zorgden ervoor dat alles tijdig geplaatst en geïnstalleerd werd. Zo hadden we de perfecte openingsreceptie én dit inclusief lichtreclame. Een heel knappe realisatie, we kregen al veel positieve reacties van klanten en ondernemers hier in de omgeving“.


Drukkerij Atlanta

"Na jaren van trouwe dienst was onze vorige reclametotem aan vervanging toe. Als grafisch bedrijf is dit ook voor ons het eerste visitekaartje naar de buitenwereld toe. We hadden al enkele jaren een nieuw logo en de bedoeling was om deze huisstijl door te trekken naar de nieuwe totem en we gingen net als vorige keer ten raadde bij Sign-facade. De verkoper had zelfs na 1 bezoek al genoeg om op dezelfde golflengte als ons te staan qua vormgeving en lay-out, dat bewijst welke vakkennis de mensen bij Sign-facade bezitten. We zijn heel tevreden over de aanpak en de communicatie naar ons toe, de strikte opvolging en uiteraard de feilloze plaatsing van onze nieuwe reclametotem. Alles werd netjes achtergelaten en opgeruimd en zelfs voor de vorige totem hadden de mensen van Sign-facade een recyclageoplossing. Kortom kort samengevat, voor de beste service en kwaliteit heb je aan 1 adres genoeg voor de beste oplossing."

John Alderson
Conseiller commercial


S-Line Fitness

"Super installatie en absoluut tevreden van het resultaat, precies wat ik voor ogen had!"

Sylvester Stroobants
Zaakvoerder


Pollers Optiek

Pollers Optiek in Houthalen, heeft een volledige aankleding van de gevel, inclusief lichtreclame, laten realiseren.

Sanne, eigenares van de winkel, is uiterst tevreden : “ De coördinatie en opvolging van de werken verliep vlekkeloos, binnen de vooropgestelde planning. Als je ziet hoe het pand er oorspronkelijk uitzag, is het eindresultaat van de gevel verbluffend. En perfect in combinatie met ons volledig vernieuwd interieur “.

Patrick Pollers, de vader van Sanne, is het hier volledig mee eens : “ Onze klanten zijn zeer enthousiast, deze uitstraling hebben wij nodig langs deze drukke baan om het verschil te maken. Sluit ook perfect aan met onze visie van hoogkwalitatieve producten en service naar de klant toe. Wij gaan er voor en zien de toekomst hoopvol tegemoet “.


immotheker finotheker

"Al tijdens ons eerste contact bleek hoe professioneel Sign & Facade bezig is met zijn vak. Met ons nieuw merk 'Immotheker Finotheker' wilden we een meer kwalitatieve uitstraling in de markt zetten.De rebranding van onze 50 kantoren met o.a. nieuwe gevelreclames was daar een belangrijk onderdeel van. Wanneer we naar het eindresultaat kijken kunnen we niet anders dan heel tevreden zijn. Onze dank gaat dan ook uit naar Jo en Bjorn en alle andere medewerkers die ons project in de laatste rechte lijn - met zeer krappe deadlines - mee hebben gerealiseerd."

Jan Romain
Bestuurder Directeur Immotheker Finotheker


Apotheker Stefan Sutens

“Zoals elke apotheker er zich meer en meer van bewust is dat een krachtige uitstraling van zijn apotheek erg belangrijk is, ging ik op zoek naar mooie, grote en kwaliteitsvolle, maar ook zeker betaalbare, led-kruisen om mijn oude (energie verslindende) neons te vervangen. Belangrijk was daarbij ook om met een partner te werken waarvan ook de naverkoopdienst en reputatie onberispelijk zijn. Na het bekijken van een aantal concurenten staken de led-kruisen van Sign&Facade er met kop en schouders bovenuit. Bij de levering, plaatsing en uitleg werd direct duidelijk dat ik de juiste keuze gemaakt had: alles was op een zeer hoog niveau, uitgezonderd de prijs die beduidend lager was dan deze van de concurentie; kortom een aanrader.”

Stefan Sutens
Apotheker


Tegeldecor

“Mijn reclamepaneel werd herhaaldelijk aangereden door onze leveranciers en stond er erg slordig bij, dit kon zo niet verder. Uitstraling is er belangrijk. Om de lichtreclame te renoveren, heb ik beroep gedaan op Sign&Facade. Sign&Facade bood een professionele en op maat gerichte oplossing aan, het resultaat is verbluffend. De look is nu eigentijds, ik ben zeer tevreden over hun vakmanschap.”

Peter Zeelmaekers
zaakvoerder


Facelift bij Alvo Driesen

Toen Rob Destombes en Eline Driesen hun gevel gingen moderniseren, wilden ze maar één aanspreekpunt. Eén partner voor zowel de gevelbekleding als de lichtreclame. Sign & Facade to the rescue!

“Sign & Facade begreep dankzij hun ruime ervaring snel welke richting we met de renovatie van onze supermarkt uit wilden. We waren tijdens het hele proces uitermate tevreden over het vakmanschap en de kwaliteit van Sign & Facade. Van de schetsen van de plannen tot de afwerking van de kleinste details!”.

Rob Destombes en Eline Driesen
supermarkt Alvo Driesen


Van Marcke Inspirations

Alle toonzalen en distributiesites in het Van Marcke-netwerk worden in de bekende huisstijl gestopt: het witte zeepaardje op een cyaanblauwe achtergrond. Voor de restyling van alle gevels doet Van Marcke een beroep op de expertise van Sign & Facade.

“Sign & Facade staat al geruime tijd garant voor een vlekkeloze uitvoering van de gevelsignalisatie. Vanaf de eerste krijtlijnen op papier tot en met de montage van de laatste schroef aan de gevel. Ondanks de strakke timing slaagt Sign & Facade er steeds weer in om de gevels van de talrijke Van Marcke-vestigingen in een korte tijd om te vormen tot frisse, hedendaagse blikvangers en herkenningspunten.”

Luc Van der Borght
verantwoordelijke Facility bij Van Marcke

Google AdWords: