Ook tijdens de herfst en winter een stralende lichtreclame met Sign & Facade Care & Clean | Sign & Facade

Ook tijdens de herfst en winter een stralende lichtreclame met Sign & Facade Care & Clean

01/10/2019

Ook een (buiten)lichtreclame ontsnapt niet aan de gure weersomstandigheden die zo typisch zijn voor de herfst en de winter. Sign & Facade biedt twee services, Care & Clean, aan waardoor een lichtreclame niet enkel in het najaar zijn oorspronkelijke uitstraling behoudt, maar het ganse jaar door.

Met de formule Sign & Facade Care geniet men als het ware van een Full Omnium garantie tot vijf jaar lang. Deze service omvat een uitgebreide onderhouds- en waarborgservice waarbij onze gespecialiseerde techniekers langsgaan bij de klant om de goede werking van hun lichtreclame te controleren en te garanderen. Ook het reinigen van de buitenreclame is inbegrepen zodat men zich geen zorgen hoeft te maken over de zichtbaarheid van hun installatie.

Sign & Facade Clean staat voor onze uitgebreide onderhoudsservice waarbij de installatie elk jaar aan een grondige check-up wordt onderworpen. Hierdoor gaat de lichtreclame niet alleen langer mee, maar is de klant ook steeds zeker van een regelmatig en betrouwbaar onderhoud. Ook hier is het reinigen van de lichtreclame steeds inbegrepen.

Wie alvast zijn voorzorgen wil nemen om nog dit najaar ten volle te genieten van een stralende lichtreclame, leest meer over onze formules Care  en Clean  op onze website.