kwaliteit & garantie | Sign & Facade

kwaliteit & garantie

Voor Sign & Facade staan de behoeften en de verwachtingen van de klant centraal. Daarom leveren wij topkwaliteit voor een aantrekkelijke prijs dankzij meer dan 90 jaar ervaring.

Kwaliteit

Sign & Facade is enkel tevreden met topkwaliteit voor alle klanten. Daarom heeft Sign & Facade eigen procedures ontwikkeld, gebaseerd op ISO 9000. We passen deze toe volgens de specifieke noodzaak van de verschillende projecten.

Al onze materialen en producten voldoen aan de strengste Europese kwaliteitseisen.

Meer dan 90 jaar ervaring: Ons vakmanschap is uw beste garantie!

De meeste werknemers van ons bedrijf zijn echte specialisten in hun domein en werken al een tijdje voor Sign & Facade. Zij staan garant voor de kennisoverdracht naar de jongste generatie medewerkers.

Onze constante zoektocht naar precisie en productverbetering heeft onze goede reputatie gemaakt. Vandaag werken wij samen met aannemers en architectenbureaus met internationale faam. Deze samenwerking is onder andere het resultaat van het feit dat wij door de jaren heen onze eigen bevestigingssystemen voor cassettes ontwikkeld hebben. Sinds 15 jaar investeren wij in onderzoek en ontwikkeling om innoverende technieken op punt te stellen die resulteren in kwaliteitsvolle eindproducten.

Google AdWords: