Armony Concept komt onder de vleugels van Sign & Facade

Sign & Facade Group NV uit Diest verwerft 100% van de aandelen van Armony Concept NV uit Luik dat nu verder door het leven gaat als Sign & Facade Liège. Zo ontstaat een groep die een totaalpakket aanbiedt op gebied van signalisatie voor zowel binnen als buiten. De vroegere eigenaars blijven aan boord en worden aandeelhouder van de ‘nieuwe’ groep.  

Sign & Facade Liège, gevestigd in Grâce-Hollogne (Luik), ontwerpt, maakt en plaatst een breed gamma van signalisatieproducten voor winkelketens, commerciële centra, openbaar vervoer,… zoals displays, wegwijzers, logo’s, enzovoort. Daarnaast kan Sign & Facade Liège zowat elke uitdaging aan op het vlak van ontwerp, productie en plaatsing van op maat gemaakte producten die kaderen in de architecturale stijl van winkels, shopping centra en openbare plaatsen.

Internationaal
Het bedrijf werd in 2002 opgericht door Léonard Wintgens en realiseert een omzet van ongeveer twee miljoen euro, waarvan een belangrijk deel in het buitenland, voornamelijk voor shopping centra in Frankrijk, en grote winkelketens in Duitsland. De klanten zijn grote retailers zoals Inno Galeria, Kaufhof en Auchan naast grote shopping centra en publieke projecten zoals de luchthavens van Charleroi en Luik of het station Guillemins.

Totaalservice voor de klant
Met Sign & Facade Liège zet Sign & Facade een belangrijke stap naar het buitenland en verbreedt het haar productportfolio. Naast de bestaande producten zoals totems, grote buitenlichtreclames en gevelbekleding, biedt het nu ook producten aan voor binnensignalisatie. Beide bedrijven zijn dus mooi complementair, wat vroeger al resulteerde in samenwerkingsprojecten. Omdat er geen overlappende activiteiten zijn, verandert er niets voor het personeel. De synergiën situeren zich vooral op commercieel vlak waar de groep vanaf nu een geheel van oplossingen aan kan bieden op gebied van signage en merkidentiteit, en dit in de Benelux, Frankrijk en Duitsland.